Kontakt

Så här kontaktar du oss

Är du intresserad av våra tjänster ber vi dig att fylla i nedanstående formulär och klicka på ”skicka”.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Telefonnummer

  Kvadratmeter städyta

  Rubrik

  Önskat datum + meddelande

  Glöm inte att fylla i giltig e-postadress. Så snart vi fått in din offertförfrågan/ bokning kommer vi att mejla en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Efter avslutad flyttstädning översänder vi faktura i pdf-format till den angivna e-postadressen. Har du inte fått något besked inom 24 timmar angående din offertförfrågan eller bokning ber vi dig att kontrollera din skräppost.

  För att städningen ska kunna genomföras med RUT-avdrag behöver vi kunna förmedla ditt personnummer till Skatteverket. RUT-avdrag kan inte beviljas om Skatteverket inte delges kundens personnummer.

  Exempel på nyttig information som behöver fyllas i
  Har du portkod? Vänligen delge oss din portkod eller hur vi enklast kommer in genom porten.

  Kommer fastigheten att vara tom på möbler eller finns det inventarier? Tala om för oss vad vi kan förvänta oss av bostaden/fastigheten när vi kommer in.

  Är det några ytor som du inte vill att vi ska beträda eller städa? Tala om detta för oss så respekterar vi självfallet detta.

  All information som kan vara till hjälp för vårt arbete – din flyttstädning – är vi tacksamma om vi får ta del av. Desto smidigare kan vi utföra vårt arbete.